Unikankare - kulttuurimedia navigaatio
Päivitetty: 21.4.2006 Mainostilaa
Osuuskunta Kulttuuriteko
Mainostilaa
Mainostilaa
ESITTELYN TEKSTIVERSIO TULOSTUKSEEN
Unikankare - parempi tapa tietää tapahtumista

Unikankare on turkulainen kulttuurijulkaisu, joka julkaistaan internetissä osoitteessa www.unikankare.net. Se on ajankohtainen kulttuurimakasiini, joka sisältää kaupungin parhaan kulttuurikalenterin lisäksi artikkeleja, arvosteluja, haastatteluja ja menovinkkejä. Julkaisu hyödyntää internetin teknisiä mahdollisuuksia pääpainon pysyessä kuitenkin sisällössä.

Unikankareen kulttuurikalenteri kattaa kulttuurin koko kirjon: kuvataiteesta teatteriin ja tanssiin, musiikista elokuvaan, kirjallisuudesta sarjakuvaan. Tapahtumakalenteri on kattava ja sitä päivitetään viitenä päivänä viikossa. Unikankare elää reaaliajassa. Kalenteritietoja toimitetaan sovituin ehdoin myös Unikankareen asiakkaille.

Verkkojulkaisu on myös eräänlainen elävä taidenäyttely, jossa eri taiteenlajit lyövät kättä: sarjakuvia, valokuvia, proosaa.

Unikankare tarjoaa kulttuuritapahtumien järjestäjille ajankohtaisen kanavan, jolla tavoittaan kulttuurista kiinnostuneet. Mainostajille Unikankare tarjoaa selkeän ja laadukkaan kohderyhmän, näkyvyyttä sekä kontaktipintaa. Kävijätilastojen mukaan Unikankareen kävijämäärä on kaksinkertaistunut vuodessa.

Kävijätilastoa (2006)
-yksittäisiä kävijöitä maaliskuussa 66229

Unikankare on Kulttuuri-, mielipide-, ja tiedelehtien liiton, Kultti ry:n ensimmäinen verkkojulkaisu. Julkaisua kustantaa Osuuskunta Kulttuuriteko Turku.

Vakituisia työntekijöitä on kaksi: päätoimittaja/webmaster Anneli Perkiö ja markkinoija/toimittaja Petri Katajarinne. Lisäksi julkaisua on tekemässä harjoittelijoita sekä laaja avustajien joukko.

Tekijänoikeudet

Kalenteritietojen osittainenkin kopiointi ilman Unikankareen suostumusta on kielletty. Unikankare pidättää kaikki oikeudet kalenteriinsa. Unikankare ei vastaa kalenterissa julkaistavien tietojen oikeellisuudesta, muodossa olevista virheistä eikä mahdollisista väärien tietojen aiheuttamista vahingoista. Kalenterin freimaus ilman Unikankareen lupaa on kielletty.

Yleistietoa Unikankareesta
Etusivun mainospaikat
Teemasivujen mainospaikat
Toimitusehdot
Yhteystiedot
alanavigaatio