UNIKANKARE


Parempi tapa tietää tapahtumista

Unikankare on turkulainen kulttuurijulkaisu, joka julkaistaan internetissä osoitteessa www.unikankare.net. Se on ajankohtainen kulttuurimakasiini, joka sisältää kaupungin parhaan kulttuurikalenterin lisäksi artikkeleja, arvosteluja, haastatteluja ja menovinkkejä. Julkaisu hyödyntää internetin teknisiä mahdollisuuksia pääpainon pysyessä kuitenkin sisällössä.

Unikankareen kulttuurikalenteri kattaa kulttuurin koko kirjon: kuvataiteesta teatteriin ja tanssiin, musiikista elokuvaan, kirjallisuudesta sarjakuvaan. Tapahtumakalenteri on kattava ja sitä päivitetään viitenä päivänä viikossa. Unikankare elää reaaliajassa. Kalenteritietoja toimitetaan sovituin ehdoin myös Unikankareen asiakkaille.

Verkkojulkaisu on myös eräänlainen elävä taidenäyttely, jossa eri taiteenlajit lyövät kättä: sarjakuvia, valokuvia, proosaa.

Unikankare tarjoaa kulttuuritapahtumien järjestäjille ajankohtaisen kanavan, jolla tavoittaan kulttuurista kiinnostuneet. Mainostajille Unikankare tarjoaa selkeän ja laadukkaan kohderyhmän, näkyvyyttä sekä kontaktipintaa.

Unikankare on Kulttuuri-, mielipide-, ja tiedelehtien liiton, Kultti ry:n ensimmäinen verkkojulkaisu. Julkaisua kustantaa Osuuskunta Kulttuuriteko Turku.

Vakituisia työntekijöitä on kaksi: päätoimittaja/webmaster Anneli Perkiö ja markkinoija/toimittaja Petri Katajarinne. Lisäksi julkaisua on tekemässä harjoittelijoita sekä laaja avustajien joukko.


YHTEYSTIEDOT:
Päätoimittaja
Anneli Perkiö
Osuuskunta Kulttuuriteko
Uudenmaankatu 1
20500 Turku puh. 040 - 737 4864
email anneli.perkio@unikankare.net