Unikankare - kulttuurimedia navigaatio
Päivitetty: 30.5.2014 Kulttuuriteko
Kratti Sanataidekoulu

VIMMA | SEIKKAILUPUISTO | TEATTERI
mi_Heviosso (38K)
Universumin paras ja uniikein lastenrockfestivaali SEIKKISROCK tarjoaa 7.- 8.6. Turun Seikkailupuistossa mm. Länsi-Afrikan rummun sykettä, kun salolainen Heviosso esiintyy lauantaina. Festarin pääesiintyjät ovat lauantaina Mikko Perkoila & Vinkulelu sekä Herra Heinämäen Lato-orkesteri sunnuntaina.
NAANTALIN LASTEN MUSIIKKIJUHLAT
Naantalin Musiikkijuhlat järjestää ensimmäistä kertaa Naantalin Lasten Musiikkijuhlat 6.– 8.6. Musiikkijuhlien yhteydessä olevassa tapahtumassa esitetään Kirmo Lintisen Voi vietävä! -lastenooppera ja kuullaan mm. Camille Saint-Saënsin Eläinten karnevaali sekä Sergei Prokofjevin Pekka ja susi. Kirkkopuiston Lastenjuhlaan lauantaina 7.6. klo 14–15.30 on vapaa pääsy. Ohjelmassa mm. Afrikan tähden MM-osakilpailujen Naantalin alkuerät, Pehmoleluklinikka ja nuorten taiteilijoiden maalaustapahtuma.

OHJELMA

MEDIAPAJA LAPSILLE
Seikkailupuistossa on avattu Lasten Mediapaja, jonka Fotosopissa tutustutaan valokuvauksen ja kuvankäsittelyn alkeisiin, Animaniassa animaatioiden tekemiseen ja Filmitiimissä toteutetaan ihan oma lyhytelokuva. Nettisetti-kerhossa aiheena on sisällöntuotanto nettiin, kuten omat nettisivut tai blogin pitäminen. Uransa DJ:nä tai elektronisen musiikin velhona voi puolestaan aloittaa Biittimiitti-kerhosta. Uutuuksien lisäksi vuosien varrella tutuiksi tulleet perinteikkäät Avoimet pajat ja suositut Pienten aamut jatkavat viikko-ohjelmassa. Harrastekerhoissa valinnan varaa löytyy niin vauvoille kuin isommillekin tekijöille aina Vauvojen värikylvyistä sirkuskerhoihin.

MEDIAPAJA

SUOMALAINEN LASTENELOKUVA KUKOISTAA
Alkuvuoden aikana ensi-iltaan on tullut peräti kolme kokoperheen kotimaista. Toinen Ella-elokuva tuli teattereihin vuodenvaihteessa ja helmikuussa on neljännen Risto Räppääjän vuoro. Välissä ensi-iltansa sai Saara Cantellin ohjaama Onneli ja Anneli, joka perustuu Marjatta Kurenniemen lastenkirjaklassikkoon Onnelin ja Anneli talo (1966).

HAASTATTELU | ARVOSTELU | KALENTERI

KOIPELIININ JA TASSUN SEIKKAILU
Mitä voi saada aikaan muun muassa kelmusta, muovailuvahasta, verhoista, tulitikkulaatikoista ja siimasta? - Kolme rakastettavaa hahmoa sekä koko maailman niiden ympärille.

ARTIKKELI

ELOKUVAT
Käy katsomassa lasten- ja nuortenelokuvat elokuvasivuilta.
KALENTERI

© 1998 - 2014 Unikankare. Kaikki oikeudet pidätetään.